Novosti

2015
May
07

Održana prezentacija potpora za male i srednje poduzetnike te predstavljanje novog Zakona o radu na Korčuli

Besplatne prezentacije o potporama – bespovratnim sredstvima za poduzetnike, Programu poticanja razvoja malog gospodarstva 2015. godine u Dubrovačko-neretvanskoj županiji te novostima u  Zakonu o radu održale su se u Centru za kulturu Korčule u srijedu 6. svibnja, s početkom u 11 i 30 sati.

Potpore, odnosno bespovratna sredstva za poduzetnike Ministarstva poduzetništva predstavio je Centar za poduzetništvo Dubrovačko neretvanske županije. Novosti u Zakonu o radu predstavio je Sindikat turizma i usluga Hrvatske – Područni ured Dubrovnik, Program poticanja razvoja malog gospodarstva 2015. godine u Dubrovačko-neretvanskoj županiji predstavili su Upravni odjel za turizam, pomorstvo, poduzetništvo i energetiku Županije i RRA Dunea.

Prezentacije su bile namijenjene trgovačkim društvima, obrtnicima  i svima zainteresiranima za novosti koje je donio Zakon o radu, o programima poticanja razvoja malog gospodarstva koje provodi Dubrovačko-neretvanska županija te sadašnjim i budućim bespovratnim potporama.