Novosti

2015
Oct
15

Podrška razvoju MSP u turizmu povećanjem kvalitete i dodatne ponude hotela

Podrška razvoju MSP u turizmu povećanjem kvalitete i dodatne ponude hotela

Ministarstvo poduzetništva i obrta objavilo je novi natječaj iz europskih fondova namijenjen turističkom sektoru s ciljem produljenja turističke sezone i podizanja konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva u turizmu, kroz povećanje kvalitete i dodatne ponude hotela.

Natječaj "Podrška razvoju MSP u turizmu povećanjem kvalitete i dodatne ponude hotela" je namijenjen MSP-ima kako bi se potaknule  investicije u početna ulaganja povezana s izgradnjom novih, proširenjem kapaciteta i/ili povećanjem kvalitete postojećih hotela koji će po završetku investicije ispuniti minimalne uvjete i uvjete za kategoriju 3, 4 ili 5 zvjezdica jedne od sljedećih vrsta ugostiteljskih objekata iz skupine hoteli: hotel, aparthotel, turističko naselje, hotel baština ili difuzni hotel, uključujući diversifikaciju ponude hotela na usluge koje hotel prethodno nije nudio, a s ciljem produljenja turističke sezone i podizanja konkurentnosti MSP-a u turizmu.

Bespovratna sredstva dodjeljivat će se putem trajno otvorenog Poziva na dostavu projektnih prijava koje će se primati od 15. studenog ove godine do iskorištenja sredstava, ali ne kasnije od 31. prosinca 2016.

Detaljnije o samoj podmjeri možete pronaći ovdje.

Za sve ostale informacije slobodno nam se obratite na kontakt tel: 020/418-401 ili e-mail: dcp@dcp.hr.