Novosti

2013
Nov
29

ODRŽANA INFO RADIONICA U SKLOPU PROJEKTA SMEPASS II

28. studenog 2013. u Hotelu Importanne Resort u Dubrovniku održana je info radionica projekta SMEPASS II.

Predavači Stephen O¨Mullane (voditelj projektnog tima), Juergen Mendrotzki (stručnjak za marketing) i Fernando Fernandez (stručnjak za osiguranje kvalitete), predstavili su aktivnosti projekta SMEPASS II koji je usmjeren jačanju konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva u Republici Hrvatskoj.

 

Projekt SMEPASS II pružati će savjetodavne usluge malim i srednjim poduzećima u Hrvatskoj kako bi očuvali postojeća tržišta ili potražili nova. Tvrtke koje pošalju svoju prijavu imati će priliku primati besplatne savjetodavne usluge. Tvrtke će biti odabrane temeljem objektivnih kriterija i putem transparentnog procesa odabira. Također, biti će objavljena tri javna poziva na iskaz interesa u studenome/prosincu 2013. te lipnju i prosincu 2014. godine.

 

Stručnjaci angažirani na Projektu SMEPASS II dolaze k Vama i pružaju besplatne savjetodavne usluge u marketinškim aktivnostima, razvoju novih proizvoda i sustavu upravljanja kvalitetom.

Projekt SMEPASS II također će pomoći velikom broju poduzetnika u pripremi projektnih prijedloga za programe bespovratnih potpora koje će se financirati iz Strukturnih fondova.

Više informacija možete pronaći na: http://www.smepass2.eu