Novosti

2016
Feb
18

Održani prvi radni sastanci stanara Poduzetničkog inkubatora Dubrovnik

Održani prvi radni sastanci stanara Poduzetničkog inkubatora Dubrovnik
U Poduzetničkom inkubatoru Dubrovnik održani su prvi radni sastanci s korisnicima poduzetničkog inkubatora na kojima su sudjelovali predstavnici stanara poduzetničkog inkubatora i predstavnici Centra za poduzetništvo d.o.o. Na sastancima je predstavljen Pravilnik o korištenju poslovnih prostora te se raspravljalo o radu poduzetničkog inkubatora, planu korištenja zgrade i adminstrativnim pitanjima.
 
Svi prisutni korisnici Poduzetničkog inkubatora Dubrovnik potpisali su Zapisnik o primopredaji poslovnih prostora te iznijeli prijedloge, potrebe i pitanja vezana za svoje buduće poslovanje. Osim toga, na sastanku je dogovoreno buduće redovito održavanje radnih sastanaka stanara inkubatora i predstavnika Centra za poduzetništvo d.o.o. putem kojih će se pratiti rad stanara i pružati im se podrška u poslovanju.

Predstavnici Centra za poduzetništvo d.o.o. naglasili su kako su svi uredi opremljeni te u potpunosti osposobljeni za rad. Također, iskazali su zadovoljstvo dosadašnjim aktivnostima stanara te naglasili kako očekuju od stanara dobre poslovne rezultate i uspješnu međusobnu komunikaciju  i suradnju.