Novosti

2016
Apr
08

Župan i pročelnici Dubrovačko-neretvanske županije posjetili Poduzetnički inkubator Dubrovnik

Župan i pročelnici Dubrovačko-neretvanske županije posjetili Poduzetnički inkubator Dubrovnik

Župan Dubrovačko-neretvanske županije, g. Nikola Dobroslavić i pročelnici Ivo Klaić i Blaž Pezo posjetili su poduzetnike smještene u Poduzetničkom inkubatoru Dubrovnik koji su započeli svoja poslovna iskustva uz pomoć Dubrovačko-neretvanske županije i Centra za poduzetništvo d.o.o. .

Naime, nakon 10 mjeseci Javni poziv za prikupljanje zahtjeva za subvencionirano korištenje poslovnih prostora u Poduzetničkom inkubatoru Dubrovnik je zatvoren obzirom da su kapaciteti svih poslovnih prostorija popunjeni, a u inkubator su smješteni poduzetnici raznih djelatnosti, od informatičkih, marketinških, računovodstvenih djelatnosti te djelatnosti turističkih agencija.

Župan je poduzetnicima zaželio dobrodošlicu i uspjeh u poslovanju dok su poduzetnici izrazili zadovoljstvo uslugama Poduzetničkog inkubatora Dubrovnik i Centra za poduzetništvo d.o.o. Subvencijom cijene najma poslovnog prostora kao i ostalim uslugama poduzetnicima se značajno smanjuju troškovi poslovanja što je na samom početku poslovanja izuzetno značajno. Cilj inkubatora jest da se poduzetnici tijekom inkubacije razvijaju i postanu uspješni te da uz financijsku uspješnost i samostalnost postanu spremni na izlazak iz inkubatora.