Novosti

2016
Apr
29

Poziv na besplatnu radionicu "Izvori financiranja (sufinanciranja)"

Poziv na besplatnu radionicu "Izvori financiranja (sufinanciranja)"

Centar za poduzetništvo d.o.o. Dubrovačko-neretvanske županije Vas poziva na besplatnu radionicu „Izvori financiranja (sufinanciranja)“ koja će se održati 05. svibnja 2016.g. u 10:00 h u prostorijama Autoškole „Žabac“, Kralja Zvonimira 5 u Metkoviću.

Radionicom će se pružiti informacije o pokretanju vlastitog poslovanja te aktualnim natječajima kao što su „Konkurentnost turističkog gospodarstva”, podmjere iz Programa ruralnog razvoja, itd. Osim toga, poduzetnici će biti informirani i o kreditnim linijama s povoljnijim kamatnim stopama kao što su kreditne linije „Razvoj” i „Ruralni razvoj” Dubrovačko-neretvanske županije te razne kreditne linije Hrvatske banke za obnovu i razvoj.

Osim informacija o izvorima financiranja i kreditiranja, poduzetnici i oni koji to žele postati će dobiti informacije vezane za poduzetništvo kao npr. osnivanje pravnog subjekta (obrta, trg. društva, zadruge i sl.), izradu poslovnih planova i investicijskih projekata.

Zbog ograničenog broja polaznika, molimo zainteresirane da se prijave u Centar za poduzetništvo d.o.o. putem e-maila: dcp@dcp.hr ili telefona 020/418-401, najkasnije do 04. svibnja 2016.g.