Novosti

2016
May
12

Poziv na besplatnu "Edukaciju o natječajima za potrebe gospodarstva"

Poziv na besplatnu "Edukaciju o natječajima za potrebe gospodarstva"

Centar za poduzetništvo d.o.o. Vas poziva na besplatnu "Edukaciju o natječajima za potrebe gospodarstva" koja će se održati 16. svibnja 2016. godine u Pučkom otvorenom učilištu u Pločama s početkom u 9:00 sati. Edukacijom će se pružiti informacije o pokretanju vlastitog poslovanja te aktualnim natječajima kao što su Konkurentnost turističkog gospodarstva, podmjere iz Programa ruralnog razvoja te najavi natječaja Poduzetnički impuls za 2016. godinu.

Osim toga, poduzetnici će biti informirani i o kreditnim linijama s povoljnijim kamatnim stopama kao što su kreditne linije Razvoj i Ruralni razvoj Dubrovačko-neretvanske županije te razne kreditne linije Hrvatske banke za obnovu i razvoj.

Osim informacija o izvorima financiranja i kreditiranja, poduzetnici i oni koji to žele postati će dobiti informacije vezane za poduzetništvo kao npr. osnivanje pravnog subjekta (obrta, trg. društva, zadruge i sl.), izradu poslovnih planova i investicijskih projekata te usluge Poduzetničkog inkubatora Dubrovnik.