Novosti

2016
Jul
29

Ministar Horvat i zamjenik župana Dubrovačko-neretvanske županije sa suradnicima posjetili Poduzetnički inkubator Dubrovnik

Ministar Horvat i zamjenik župana Dubrovačko-neretvanske županije sa suradnicima posjetili Poduzetnički inkubator Dubrovnik

Ministar poduzetništva i obrta, g. Darko Horvat i zamjenik župana Dubrovačko-neretvanske županije sa suradnicima su posjetili poduzetnike smještene u Poduzetničkom inkubatoru Dubrovnik.

Naime, u inkubator su smješteni poduzetnici raznih djelatnosti, od informatičkih, marketinških, računovodstvenih djelatnosti te djelatnosti turističkih agencija, a poduzetnici su započeli svoja poslovna iskustva uz pomoć Dubrovačko-neretvanske županije i Centra za poduzetništvo d.o.o.

Ministar i zamjenik župana su poduzetnicima zaželjeli uspjeh u poslovanju dok su poduzetnici izrazili zadovoljstvo uslugama Poduzetničkog inkubatora Dubrovnik i Centra za poduzetništvo d.o.o. Subvencijom cijene najma poslovnog prostora, kao i ostalim uslugama, poduzetnicima se značajno smanjuju troškovi poslovanja što je na samom početku poslovanja izuzetno korisno. Cilj inkubatora jest da se poduzetnici tijekom inkubacije razvijaju i postanu uspješni te da uz financijsku uspješnost i samostalnost postanu spremni na izlazak iz inkubatora.