Novosti

2017
Apr
26

XXI. Nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu

XXI. Nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta organizira XXI. Nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu koje će se održati 4. i 5. svibnja 2017.g. u hotelu Ivan, Solaris u Šibeniku.

Na ovogodišnjem dvodnevnom savjetovanju moći će se čuti aktualne teme, među kojim su: mogućnosti financiranja mikro, malih i srednjih poduzeća, pravila za prijavu projekata za bespovratne potpore iz proračuna EU-a, gdje prijavitelji griješe i što možemo naučiti iz dosadašnjeg iskustva, što poduzetniku donosi digitalizacija gospodarstva i dr. Možete poslušati i vrijedna iskustva poduzetnika koji su svoju ideju doveli do realizacije, postavljati pitanja i dobiti odgovore. Za vas smo organizirali i dvije radionice za aktualne natječaje: Priprema projekata za natječaj Certifikatom do tržišta i Priprema projekata za natječaj Razvoj infrastrukture poduzetničkih zona.

U petak će potpredsjednica Vlade i ministrica Martina Dalić s ministrima iz resora ključnih za rast poduzetništva održati zanimljivu panel raspravu.

Program započinje 4. svibnja u 10 sati.

Dolazak se može prijaviti na poveznici http://nasa.mingo.hr/