Novosti

2018
Mar
20

Održana radionica za provedbu podmjere 6.2 „Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima“

Održana radionica za provedbu podmjere 6.2 „Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima“

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije u suradnji s  Regionalnom razvojnom agencijom DUNEA održao je edukativnu radionicu za provedbu mjere 6.2.1. „Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima“. Radionica je održana 16. ožujka 2018.g. u Domu kulture u Staševici.

Radionicu je otvorila gđa. Milić, direktorica RRA Dunea, a potom su prisutne pozdravili zamjenik gradonačelnika Grada Ploče, g. Ivan Marević i gđa. Marija Vučković, državna tajnica Ministarstva poljoprivrede.

Nakon pozdravnih riječi, djelatnik Centra za poduzetništvo d.o.o. prisutnima je predstavio pravilnik i uvjete natječaja čija je svrha stvaranje novih nepoljoprivrednih djelatnosti na poljoprivrednim gospodarstvima uz održavanje postojeće zaposlenosti ili stvaranje novih radnih mjesta s ciljem smanjenja depopulacije i poticanja održivog razvoja ruralnih područja.

Prijave na natječaj podnose se Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju od 26. ožujka do 7. svibnja 2018. godine.