Novosti

2018
May
03

Polaznici programa edukacije Leadership Wisconsin posjetili Poduzetnički inkubator Dubrovnik

Polaznici programa edukacije Leadership Wisconsin posjetili Poduzetnički inkubator Dubrovnik

U sklopu boravka u Hrvatskoj, grupa polaznika programa edukacije Leadership Wisconsin je posjetila Poduzetnički inkubator Dubrovnik. Posjet je organiziran u suradnji sa Sveučilištem u Dubrovniku. Polaznici grupe su voditelji u raznim poslovnim područjima u saveznoj državi Wisconsin koji tijekom svoje dvogodišnje izobrazbe dobivaju znanja kojima postaju bolji voditelji.

Polaznicima je prezentiran rad i usluge koje pruža Centar za poduzetništvo d.o.o. i Poduzetnički inkubator Dubrovnik. Poduzetnički inkubator namijenjen je malim  poduzetnicima početnicima koji nemaju vlastiti poslovni prostor te im pruža niz povoljnih usluga s namjerom da se tijekom inkubacije razvijaju i postanu uspješni poduzetnici te da, uz financijsku uspješnost i samostalnost, postanu spremni na izlazak iz inkubatora. U inkubatoru su smješteni poduzetnici različitih djelatnosti - informatičke, marketinške, knjigovodstvene, dizajnerske djelatnosti te djelatnosti turističkih agencija. 

Nakon održane prezentacije, sudionicima su se predstavili i sami korisnici Poduzetničkog  inkubatora Dubrovnik. Gđa. Jasna Gavrić, vlasnica obrta Koralj i g. Tomislav Vranjković, suvlasnik tvrtke Terra studio d.o.o., predstavili su svoj ulazak u svijet poduzetništva, od same poduzetničke ideje do registracije te su istaknuli pomoć i značenje usluga Centra i poduzetničkog inkubatora za njihovo poslovanje.