Novosti

2019
Mar
18

Centar za poduzetništvo održao edukaciju „Upravljanje stresom i konfliktnim situacijama u poslovnom svijetu“ u Metkoviću

Centar za poduzetništvo održao edukaciju „Upravljanje stresom i konfliktnim situacijama u poslovnom svijetu“ u Metkoviću

U sklopu projekta „Novim znanjem do uspjeha“, Centar za poduzetništvo d.o.o. organizirao je besplatnu edukaciju „Upravljanje stresom i konfliktnim situacijama u poslovnom svijetu“ . Edukacija je održana 15. ožujka 2019. g. u prostorijama Učilišta Mijoč u Metkoviću.

Na radionici su predstavljeni načini upravljanja konfliktima, nošenja sa stresom i konfliktima u svakodnevnom životu poduzetnika. Predstavljeni su i načini organizacije vremena i obaveza kroz informatičke alate te su održani grupni razgovori o izvorima stresa kod poduzetnika, kao i vježbe opuštanja. Svrha edukacije je bila poboljšati odnose s drugima, naučiti termine kojima se mogu izbjeći neugodne situacije i njihove posljedice uvijek imajući na umu željeni ishod komunikacijskog procesa, odnosno kako reagirati u potencijalno konfliktnim situacijama.

Na edukaciji je predavala psihologinja Ljubica Uvodić-Vranić sa suradnicima. Psihologinja Ljubica Uvodić-Vranić je član Hrvatske Psihološke komore, samostalni konzultant - komunikolog u poduzećima, psiholog u medicini rada, terapeut i savjetnik u individualnom, obiteljskom i grupnom radu.