Novosti

2019
Jun
17

Održana edukacija "Natural Capital Financing Facility - Financijski instrument za jačanje prirodnog kapitala"

Održana edukacija "Natural Capital Financing Facility - Financijski instrument za jačanje prirodnog kapitala"

Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR) je u suradnji s Centrom za poduzetništvo d.o.o. održala radionicu Natural Capital Financing Facility - Financijski instrument za jačanje prirodnog kapitala. Radionica je održana 17.6.2019. godine s početkom u 10 sati u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Dubrovnik, na adresi Vukovarska 16 u Dubrovniku.
Svrha radionice je upoznavanje s novim financijskim instrumentom Hrvatske banke za obnovu i razvitak (HBOR) koji je u pripremi, ali i upoznavanje s razlozima važnosti očuvanja prirodnog kapitala kroz zeleno poduzetništvo i zelenu infrastrukturu u funkciji adaptacije na klimatske promjene.
Format radionice je odabran obzirom na očekivanu i potrebnu interakciju sa sudionicima oko razrade financijskog instrumenta i načina pristupa potencijalnim korisnicima uvažavajući specifičnosti i iskustva svake županije.
Na radionici su sudjelovali predstavnici poduzetničkih potpornih institucija, županijske i gradske razvojne agencije i predstavnici nadležnih županijskih institucija.