Novosti

2020
Jul
30

Nastavljamo s predstavljanjem stanara mreže poduzetničkih inkubatora Dubrovačko-neretvanske županije

Nastavljamo s predstavljanjem stanara mreže poduzetničkih inkubatora Dubrovačko-neretvanske županije

Ovaj tjedan s ponosom predstavljamo EZ BOOKER, obrt koji je od prosinca 2019. godine stanar Poduzetničkog inkubatora Dubrovnik. Vlasnik obrta je g. Toni Njirić, a s g. Ivanom Kovačevićem je pokrenuo sustav rezervacija za ture i izlete, inače drugi sustav u svijetu i prvi u Hrvatskoj koji je ostvario spoj s novom TripAdvisor odnosno Viator konekcijom. Iako se činilo kako se po pitanju turizma više nema što novo izmisliti, mlada entuzijastična ekipa iz EZ Booker-a na tržište je isporučila hrvatski proizvod i novi sustav za rezervaciju turističkih usluga.

Ideja iz koje se razvio projekt bila je digitalizirati poslovanje turističkih djelatnosti jer je veliki problem to što najčešće ne idu u korak sa sve prisutnijom digitalizacijom te ponuđači cijene i sadržaj izleta još uvijek nude na papirima. Uz novi sustav moguće je ubrzati i pojednostavniti cijelu priču te je napraviti i financijski isplativijom. Aplikacija je namijenjena svima - od turističkih vodiča koji individualno organiziraju vođenja preko hotela i iznajmljivača koji svojim gostima nude i izlete do velikih turističkih agencija te je dostupna neovisno o tome gdje se korisnik nalazi, a ima i svoju mobilnu verziju.

Njihov trud i kreativnost su prepoznati na hrvatskom i inozemnom tržištu pa su već u prvim mjesecima poslovanja sklopili partnerstva s nekim od najvećih agencija u Dubrovniku, a trenutno svoje klijente imaju diljem Hrvatske, ali i u Turskoj, Srbiji, Kostarici, Grčkoj…

Za sve one koji žele znati nešto više o njihovom poslovanju te žele postati korisnici novog sustava, mogu više o EZ BOOKER-u pogledati na videu.