Novosti

2020
Sep
03

Predstavljamo korisnicu inkubacijskih prostora u Poduzetničkom inkubatoru Ploče

Predstavljamo korisnicu inkubacijskih prostora u Poduzetničkom inkubatoru Ploče

Ovaj tjedan predstavljamo Varela d.o.o., tvrtku u vlasništvu simpatične Argentinke hrvatskog podrijetla, specijalistice dermatovenerologije Adriane Marie Camino Varela.

Od djetinjstva je sanjala o tome da služi domovini  i narodu svojih predaka. Zbog  toga je i odabrala zvanje koje će tome najbolje poslužiti – liječnički poziv. Medicinu je diplomirala na privatnom medicinskom sveučilištu u Buenos Airesu u Argentini. Dragocjeno iskustvo je stjecala u dežurstvima u respektabilnim bolnicama Argentine.

Stalnim preseljenjem u Hrvatsku 1996. godine, zapošljava se u Općoj bolnici Dubrovnik gdje obnaša dužnost voditelja dermatologije, nakon čega 2016. zbog zdravstvenih razloga karijeru nastavlja u privatnoj poliklinici Marin Med. Aktivna je sudionica „Lige protiv raka“ Dubrovačko-neretvanske županije od 2013. godine, u čijem aranžmanu redovito obavlja preglede madeža i drugih tvorbi kože i to u Dubrovniku i Konavlima, na Mljetu, Pelješcu, Korčuli i Lastovu, a njezin san, da svojim znanjem i iskustvom doprinese boljitku Hrvatske, postao je stvarnost.

Dosadašnji rad i iskustvo te potražnja na tržištu, doveli su dr. Varela na ideju pokretanja vlastitog poslovanja pa se odlučila na otvaranje privatne ambulante za kompletne usluge specijalističkih pregleda, dijagnostike i terapija, terapeutske kozmetologije i estetike. Od sredine rujna 2020. godine usluge će pružati u ambulanti smještenoj u prostorima #poduzetničkiinkubatorploče.

Više o uslugama tvrtke VARELA pogledajte na videu.