Novosti

2020
Oct
14

Poziv na webinar „Startup alatnica”

Poziv na webinar „Startup alatnica”

Hrvatska gospodarska komora uz podršku Lean startup Hrvatske organizira webinar na temu „Startup alatnica” koji će se održati 21. listopada s početkom u 17 sati.

Na događaju sudjeluju Ivan Burazin, osnivač & CEO Codeanywhere, Vedran Đidara, stručnjak za razvoj projekata Sedam IT, Nikolina Jerković, vlasnica White Space obrta za dizajn i programiranje te osnivačica Pausalist.com, SaaS za izdavanje računa i ponuda za obrtnike i Armando Matijević, osnivač i direktor tvrtke SplitX.

Poduzetnici će podijeliti svoja iskustva u razvoju startupova i korištenju akceleratorskih programa i inkubatora kao jednoga od brojnih alata koji poduzetnicima pomažu u razvoju ideje i vođenju poslovanja. Svaka faza razvoja poslovanja nosi svoje pa je vrlo važno odlučiti se za pravi format pomoći pri razvoju poslovanja, kao i odabrati pravoga mentora. Webinar će se baviti i pregledom te analizom startup ekosustava u Hrvatskoj i svijetu.

Sudjelovanje na događaju je besplatno i otvoreno za prijave sudionika iz cijele Hrvatske. Održat će se na platformi Zoom na hrvatskom jeziku. Potrebna je prethodna prijava putem sljedeće poveznice: https://bit.ly/bizhackscprijava. Više informacija o ciklusu online susreta dostupno je OVDJE.