Centar predstavio svoje aktivnosti i ostvarene rezultate na zavrŠnoj konferenciji projekta OPERA II

Centar predstavio svoje aktivnosti i ostvarene rezultate na zavrŠnoj konferenciji projekta OPERA II

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije sudjelovao je na završnoj konferenciji projekta „Razvoj i promocija Partnerskog vijeća za tržište rada i razvoj ljudskih potencijala Dubrovačko-neretvanske županije – OPERA II“.

Uz Dubrovačko-neretvansku županiju, kao nositelja projekta, u projektu vrijednom 1.496.689,54 kune, kao projektni partner je sudjelovao i Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije te Hrvatski zavod za zapošljavanje – Područni ured Dubrovnik, Regionalna agencija DUNEA, Sveučilište u Dubrovniku, Dubrovačka razvojna agencija DURA d.o.o. i Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o..

Na konferenciji su projektni partneri sažeto predstavili aktivnosti koje su provodili te ostvarene projektne rezultate.

Centar za poduzetništvo dao je doprinos u provedbi projekta kroz 4 održane dvodnevne radionice za nezaposlene i ranjive skupine na tržištu rada koji su stjecali znanja o tome kako pokrenuti svoj posao, prodati proizvod, kako napraviti poslovni plan i upravljati ljudskim potencijalima. Radionicu je uspješno završilo 40 polaznika s područja doline Neretve. Osim navedenog, Centar je izradio brošuru „Od ideje do realizacije“ te je sudjelovao u izradi Strategije razvoja ljudskih potencijala Dubrovačko-neretvanske županije 2021. - 2027.

Projekt je sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda – Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. u sklopu poziva “Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III”.

logotipovi header

EU - zajedno do Europskih fondova
EU - Europski fondovi
EU - OP Konkurentnost i kohezija