Održano virtualno motivacijsko predavanje "Izazovi digitalne transformacije"

Održano virtualno motivacijsko predavanje

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije organizira seriju besplatnih motivacijskih virtualnih predavanja na temu Kako uspjeti u Post-Covid vremenu s ciljem poticanja gospodarstvenika na prepoznavanje krize kao prilike.

Prvo u nizu predavanja, „Izazovi digitalne transformacije“, održao je prof. dr. Velimir Srića, renomirani stručnjak iz područja leadershipa koji je kao profesor imao prigodu i čast odgajati neke od najuspješnijih menadžera i poduzetnika u Hrvatskoj, regiji, SAD-u  i Kini.

Jedan od prvih izazova tijekom pandemije bio je nagli prelazak na gotovo potpuno funkcioniranje u virtualnom svijetu. Unatoč tome što je to trend koji polako ali sigurno osvaja cijeli svijet, poslovni i socijalni život je prije ipak bio okrenut komunikaciji licem u lice. Kako bi odgovorili na izazove takve nagle transformacije, potrebno se osposobiti za upravljanje promjenama koje će organizacijama i pojedincima omogućiti razrješavanje nagomilanih proturječnosti i postizanje osobnog i poslovnog sklada.

Kroz predavanje prof. dr. Velimir Srića osvrnuo se na aktualne i buduće trendove digitalne transformacije i njihov utjecaj na pojedinca i organizaciju s naglaskom na tehnološke i vrijednosne izazove.

Sljedeći webinar na temu Izazovi vođenja u doba krize održat će se 28. siječnja 2021. s početkom u  10 sati.

 

EU - zajedno do Europskih fondova
EU - Europski fondovi
EU - OP Konkurentnost i kohezija