Poziv na virtualno motivacijsko predavanje "Kriza kao prilika"

Poziv na virtualno motivacijsko predavanje

Centar za poduzetništvo Dubrovačko neretvanske županije poziva sve zainteresirane na virtualno motivacijsko predavanje „Kriza kao prilika“ koje će se održati u srijedu, 17. veljače 2021. godine s početkom u 10 sati.

Ciklus predavanja nastavljen je prikazom primjera dobre prakse i iskustava uspješnih poduzetnica koje su prepoznale priliku tijekom Covid krize i uspjele preokrenuti svoje poslovanje.

Nakon Ines Nanić, sljedeće predavanje održat će Barbara Lončarić Lučić i Suzana Livaja, vlasnice agencije Adriatic Sea Change, specijalizirane  za usluge savjetovanja i asistencije za digitalne nomade. Agencija je nastala slučajnim upoznavanjem vlasnica u periodu lockdowna kada je Suzana Livaja bila u Dubrovniku kao digitalni nomad. Spajanjem iskustva Suzane Livaje te lokalnih znanja Barbare Lončarić Lučić, zaokružena je priča o agenciji koja može pružiti sve usluge na jednom mjestu. Od pravnih pitanja, viza, asistencija u komunikaciji s konzulatima, do pomoći u smještaju, coworking prostora te lokalnih doživljaja, Adriatic Sea Change je na usluzi svim digitalnim nomadima koji žele doći živjeti i raditi u Hrvatsku.

Za sudjelovanje na online predavanju prijavite se putem:

- poveznice: https://forms.gle/4PhVuM8ybh7jkgKu9

- maila: dcp@dcp.hr

- telefona: 020/418-401

EU - zajedno do Europskih fondova
EU - Europski fondovi
EU - OP Konkurentnost i kohezija