Održana radionica "Uvod u SEO optimizaciju"

Održana radionica

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije organizirao je besplatnu radionicu "Uvod u SEO optimizaciju" koja je održana u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Dubrovnik.

Kako sve veći dio života provodimo na internetu, web stranice sve više dobivaju na značaju. No, da bi što više potencijalnih kupaca došlo do tih stranica, potrebno je raditi na SEO optimizaciji. Polaznicima radionice pobliže je pojašnjeno kako postići što bolje pozicioniranje web stranice koristeći se SEO optimizacijom i ključnim fazama SEO procesa. A kao preteča, objašnjeno je kako funkcioniraju tražilice uključujući detaljniji prikaz Google ekosustava s objašnjenjem funkcionalnosti Google algoritama, a sve s ciljem postizanja povoljnijih rezultata pretraživanja i što boljeg pozicioniranja web stranice na pretraživačima.

Predavanje je održao stručnjak za digitalni marketing s višegodišnjim iskustvom u vođenju online marketinških kampanja, g. Krešimir Koružnjak. Certificirani je Google partner za Google Ads program oglašavanja i Google Analytics program za praćenje i analizu web sjedišta. Vlasnik je digitalno marketinške agencije LosWebos. Održao je brojne radionice na temu digitalnog marketinga za male i srednje poduzetnike diljem Hrvatske, a od 2017. godine je voditelj projekta „Google digitalna garaža“ – Learn with Google.

EU - zajedno do Europskih fondova
EU - Europski fondovi
EU - OP Konkurentnost i kohezija