Prijavite se na program Erasmus za mlade poduzetnike

Prijavite se na program Erasmus za mlade poduzetnike

Erasmus za mlade poduzetnike međunarodni je program razmjene koji mladim i perspektivnim poduzetnicima pruža priliku stjecanja znanja i iskustava od poduzetnika koji upravljaju manjim tvrtkama u drugim zemljama sudionicama.

U program se moguće prijaviti na dva načina:

  1. kao novi poduzetnik – s manje od tri godine radnog iskustva na rukovodećim pozicijama
  2. kao poduzetnik domaćin – s više od tri godine radnog iskustva na rukovodećim pozicijama

Za vrijeme trajanja razmjene, od 1 do 6 mjeseci, novi poduzetnik, odnosno osoba na razmjeni, prima mjesečnu financijsku potporu u iznosu od 500 do 1.000 eura.

Trenutno, zbog COVID-19 pandemije, omogućene su tzv. „remote“ razmjene u trajanju od 1 do 3 mjeseca, a nakon toga novi poduzetnici imaju mogućnost ili otići fizički na razmjenu ili istu prekinuti.

Program uvelike može pomoći osobama koje se dvoume oko pokretanja vlastitog poslovanja sa stjecanjem poduzetničkog iskustva, samopouzdanja i znanja, a bez obveze pokretanja istog.

Više podataka možete pronaći na sljedećoj poveznici, letku Erasmus za mlade poduzetnike, letku Poduzetnik domaćin i letku Novi poduzetnik.

Za sva dodatna pitanja kontaktirajte direktno hrvatsku posredničku organizaciju u programu, Tera Tehnopolis d.o.o., putem e-pošte na: ivana@tera.hr ili na broj telefona 031/251-019.

EU - zajedno do Europskih fondova
EU - Europski fondovi
EU - OP Konkurentnost i kohezija