Održana online radionica „Google Ads Search Network – Osnove“

Održana online radionica „Google Ads Search Network – Osnove“

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije održao je drugu u nizu iz serije „Google Ads“ besplatnih online radionica koje organizira s ciljem pružanja poduzetnicima pomoći u procesu stvaranja njihove što kvalitetnije marketinške strategije.

Google Ads je online oglašivačko rješenje koje upotrebljavaju tvrtke kako bi promovirale svoje proizvode na web-lokacijama i tako bile vidljivije i pristupačnije svojim postojećim i potencijalnim kupcima i partnerima.

Radionica je bila usmjerena na postavljanje oglasne kampanje za pretraživačku mrežu (Search Network) te su polaznici naučili pravilnu izradu oglasne kampanje za tražilice, kako odabrati pravi cilj, definirati budžet, koristiti ključne riječi i napisati osnovni tip oglasa.

Predavanje je održao stručnjak za digitalni marketing s višegodišnjim iskustvom u vođenju online marketinških kampanja, g. Krešimir Koružnjak. Certificirani je Google partner za Google Ads program oglašavanja i Google Analytics program za praćenje i analizu web sjedišta te je vlasnik digitalno marketinške agencije LosWebos.

Sljedeća, zadnja u nizu, online radionica održat će se:

31.03.2021. - Google Ads Search Network – Napredno

Nakon postavljanja osnovne oglasne kampanje, polaznici će naučiti i napredne postavke Search kampanje te kako se koriste oglasna proširenja i kako na temelju izvješća optimizirati izvedbu kampanje.

EU - zajedno do Europskih fondova
EU - Europski fondovi
EU - OP Konkurentnost i kohezija