Održana posljednja u nizu „Google Ads“ online radionica

Održana posljednja u nizu „Google Ads“ online radionica

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije održao je posljednju u nizu iz serije „Google Ads“ besplatnih online radionica.

Na današnjoj radionici, „Google Ads Search Network – Napredno“, polaznici su nakon postavljanja osnovne oglasne kampanje, naučili i napredne postavke Search kampanje te kako se koriste oglasna proširenja i kako na temelju izvješća optimizirati izvedbu kampanje.

Radionice su organizirane s ciljem pružanja poduzetnicima pomoći u procesu stvaranja njihove što kvalitetnije marketinške strategije. Google Ads je online oglašivačko rješenje koje upotrebljavaju tvrtke kako bi promovirale svoje proizvode na web-lokacijama i tako bile vidljivije i pristupačnije svojim postojećim i potencijalnim kupcima i partnerima.

Online radionice održao je stručnjak za digitalni marketing s višegodišnjim iskustvom u vođenju online marketinških kampanja, g. Krešimir Koružnjak. Certificirani je Google partner za Google Ads program oglašavanja i Google Analytics program za praćenje i analizu web sjedišta te je vlasnik digitalno marketinške agencije LosWebos.

 

EU - zajedno do Europskih fondova
EU - Europski fondovi
EU - OP Konkurentnost i kohezija