Nastavljamo s predstavljanjem stanara Mreže poduzetničkih inkubatora DNŽ

Nastavljamo s predstavljanjem stanara Mreže poduzetničkih inkubatora DNŽ

U sklopu predstavljanja stanara Mreže poduzetničkih inkubatora Dubrovačko-neretvanske županije, s ponosom predstavljamo NUTRITIUS - nutricionistički centar za dijagnostiku, savjetovanje i edukacije. Obrt je od studenog prošle godine stanar Poduzetničkog inkubatora Dubrovnik, a u vlasništvu je Romane Popović, nutricionistice koja klijente vodi i usmjerava savjetima o prehrani i primjenjivanju istih, a sve sa svrhom održavanja i poboljšavanja njihovog zdravlja.

Romana je odlično upoznata sa zdravstvenim stanjima i njihovim utjecajem na organizam te kako pravilnu prehranu primijeniti u praksi. Na prestižnim hrvatskim i međunarodnim institucijama stekla je znanja o pravilnoj prehrani, sastavu prehrambenih proizvoda, problemima vezanim uz prehranu svih populacijskih skupina, dijetetskim proizvodima, nisko energetskim proizvodima te proizvodima veće biološke vrijednosti.

Poslovanje centra usmjerila je na dijagnostiku za klinički i sportski nutricionizam, savjetovanje o prehrani, izradu personaliziranih planova prehrane i suplementacije, edukacije iz područja nutricionizma za razne klijente (sportski klubovi, farmaceutske firme, dječji vrtići i škole...).

„…prije korištenja usluga poduzetničkog inkubatora, pravovremeno sam (od strane Centra) obavještavana o svim koracima osnivanja, dobivala relevantne savjete informacije i upute vezane za pokretanje i razvoj poslovanja…“

Za sve one koji žele znati nešto više o poslovanju nutricionističkog centra, mogu više informacija o NUTRITIUS-u i simpatičnoj Romani pogledati na videu

EU - zajedno do Europskih fondova
EU - Europski fondovi
EU - OP Konkurentnost i kohezija