Uloga zvuka u održivoj gradnji, 28.9.2021. - PRIJAVE OTVORENE

Uloga zvuka u održivoj gradnji, 28.9.2021. - PRIJAVE OTVORENE

Hrvatski savjet za zelenu gradnju priprema online simpozij pod nazivom: Uloga zvuka u održivoj gradnji, koji će se održati 28. rujna 2021. godine, od 10:00 - 13:00 sati, putem platforme Zoom.

TEME SIMPOZIJA:

  • Zvučna izolacija
  • Zaštita od buke
  • Akustična ugodnost prostora

Usvajanjem certifikata zelene gradnje i sve većim naglaskom na akustiku u izgrađenom okolišu, stroži zahtjevi ispitivanja postaju nužnost za proizvođače da razlikuju svoje proizvode provjerom poboljšanih akustičkih svojstava.

Građevinska akustika bitan je dio procesa projektiranja, a poznavanjem akustičke teorije, terminologije i najboljih praksi ostvaruju se koraci prema određivanju usklađenih sustava i pružanju odgovarajućih performansi klijentima. Usklađivanjem prostorne geometrije, arhitekture, ugode i građevnih materijala s načelima zaštite od buke te kvalitete rada i odmora, akustika zgrade pruža zadovoljavajuće uvjete boravka u svakom zatvorenom prostoru.

Sudjelovanje na simpoziju je usmjereno primarno na stručnjake - arhitekte, projektante i inženjere, investitore, developere, građevinare, strojare, proizvođače građevinskog materijala te predstavnike energetskih tvrtki.

Sudjelovanje na simpoziju je besplatno, ali ga je potrebno potvrditi putem online prijavnice OVDJE.

Izvor: Hrvatski savjet za zelenu gradnju

EU - zajedno do Europskih fondova
EU - Europski fondovi
EU - OP Konkurentnost i kohezija