Srednja škola Vela Luka u posjetu Centru za poduzetništvo

Srednja škola Vela Luka u posjetu Centru za poduzetništvo

Centar za poduzetništvo ugostio je danas u prostorima Poduzetničkog inkubatora Dubrovnik učenice Srednje škole Vela Luka. U sklopu posjete, Centar za poduzetništvo prezentirao je inkubacijske i savjetodavne usluge te važnost poduzetničkih potpornih institucija u stimuliranju poduzetnika u njihovim poslovnim pothvatima.

Uz predstavljanje dvaju Poduzetničkih inkubatora u Dubrovniku i Pločama, svoje priče su podijelili i korisnici inkubacijskih usluga. EZ booker je, kako je objasnio jedan od osnivača, Tin Modrić, sustav rezervacija za ture i izlete. Osnivač agencije za digitalni marketing Jutro, Marko Soče, nudi usluge pametnijeg oglašavanja kroz društvene mreže, Google Ads i content marketing. Obitelj Jelčić je predstavila svoj projekt Naronija, za otkup i preradu voća, kojima je subvencionirani proizvodni prostor u Poduzetničkom inkubatoru Ploče omogućio širenje i razvoj poslovanja.

Centar za poduzetništvo pozdravlja ovakve inicijative škola i građana, jer smatramo da se senzibiliziranjem mladih za poduzetništvo i mogućnosti koje Županija pruža u vidu olakšavanja poduzetničkih početaka, stvaraju preduvjeti za jačanje pozitivne poduzetničke klime.

EU - zajedno do Europskih fondova
EU - Europski fondovi
EU - OP Konkurentnost i kohezija