Objavljen Javni poziv za sudjelovanje u akceleracijskom programu za male i srednje poduzetnike u kulturnim i kreativnim industrijama

Objavljen Javni poziv za sudjelovanje u akceleracijskom programu za male i srednje poduzetnike u kulturnim i kreativnim industrijama

U sklopu EU projekta „CREATURES “, Regionalna agencija DUNEA objavljuje Javni poziv za sudjelovanje u akceleracijskom programu za male i srednje poduzetnike u kulturnim i kreativnim industrijama.

Pozivaju se poduzetnici u sektoru kreativnih i kulturnih industrija (arhitektura, audio-vizualna umjetnost, dizajn, glazba, izvedbene umjetnosti, knjiga, nakladništvo, mediji, oglašavanje i tržišne komunikacije, primijenjene umjetnosti / obrti, računalne igre, novi mediji, vizualne umjetnosti), kreativni hobisti i predstavnici organizacija civilnog društva koji djeluju na području kulture, medija, tehnologije i umjetnosti sa prebivalištem/boravištem ili registracijom u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, da se do 27. listopada u 12:00 sati prijave za sudjelovanje.

Konačni odabir polaznika bit će objavljen na stranicama Razvojne agencije Dunea 3. studenoga 2021.

Program će se provoditi u periodu od 8. studenog do 31. prosinca u obliku grupnih predavanja koje će održavati vrhunski stručnjaci iz sektora kreativnih i kulturnih industrija. Osim toga, svi sudionici će imati priliku za individualna savjetovanja s mentorima.

Tekst Javnog poziva dostupan je na poveznici, dok se prijave vrše putem e-prijavnice.

Izrada ovog dokumenta sufinancirana je sredstvima Europske Unije. Sadržaj dokumenta isključiva je odgovornost RA DUNEA, te se ni pod kojim uvjetima ne može smatrati službenim stavom Europske Unije i/ili ADRION programske uprave.

 

EU - zajedno do Europskih fondova
EU - Europski fondovi
EU - OP Konkurentnost i kohezija