Ponosni na našu šampionku „OPG HAPPY CITRUS“

Ponosni na našu šampionku „OPG HAPPY CITRUS“

Korisnik proizvodnog prostora i inkubacijskih usluga Poduzetničkog inkubatora Ploče - OPG HAPPY CITRUS osvojio je titulu šampiona ukupnog natjecanja i šampiona u proizvodnji marmelade od mandarine i naranče te brončane diplome za marmeladu od suhe smokve i sok od mandarine na 7. Sajmu zimnice i autohtonih proizvoda održanom u Zagrebu.

Naša Klaudia Krstičević preko OPG-a HAPPY CITRUS uzgaja  više vrsta  citrusa, a najviše mandarine, limune i smokve od kojih pravi marmelade, sokove i arancine.

Izuzetno smo ponosni jer je Klaudia i prethodno dobivala medalje, a nove diplome i titule potvrđuju održavanje kontinuiteta kvalitete u preradi i proizvodnji poljoprivrednih proizvoda.

Na Sajmu je okupljeno 59 proizvođača iz svih krajeva Republike Hrvatske s ciljem prezentiranja najboljih i najkvalitetnijih proizvoda koji su u postupku  dobivanja ili  već nose jednu od europskih  oznaka kvalitete - zaštićenu oznaku izvornosti, zaštićenu oznaku zemljopisnog podrijetla ili  zajamčenog tradicionalnog specijaliteta.

Čestitamo našoj Klaudiji na uspjehu, samo hrabro naprijed!

EU - zajedno do Europskih fondova
EU - Europski fondovi
EU - OP Konkurentnost i kohezija