Novosti

2015
Mar
23

Javni poziv: Prvo programsko područje - Domaći sajmovi

Javni poziv: Prvo programsko područje - Domaći sajmovi

Ministarstvo poduzetništva i obrta objavilo je Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava u sklopu Programa poticanja poduzetništva i obrta - Poduzetnički impuls za 2015. godinu. Objavljen je natječaj iz Prvog programskog područja u okviru kojeg će se „Poduzetničkim impulsom“ za 2015. godinu moći sufinancirati nastupi na domaćim sajmovima/izložbama.

Predmet ovog Javnog poziva je dodjela bespovratnih sredstava Ministarstva poduzetništva i obrta  (u daljnjem tekstu: Ministarstvo) za aktivnost „Domaći sajmovi“.

Poziv se objavljuje u dnevnim novinama i na mrežnim stranicama Ministarstva poduzetništva i obrta (u daljnjem tekstu: Ministarstvo)  (www.minpo.hr), a prijave se zaprimaju isključivo od 30.03.2015. godine (sukladno točki 8. ovog Javnog poziva). Javni poziv otvoren je do iskorištenja sredstava, ali ne dulje od 13.11.2015. godine.

Više informacija o natječaju možete pronaći OVDJE, a za sve ostale informacije slobodno nam se obratite na kontakt tel: 020/418-401 ili e-mail: dcp@dcp.hr.